Pages

miercuri, 16 decembrie 2009

Primul targ de handmade la care am participat!! A fost super ok, atmosfera calda si prietenoasa! M-am ales si cu o energie pozitiva din partea fetelor de acolo, cu sfaturi si niste noi prietene! Bravo M.A.M.!
http://www.stirisibiu.ro/timp-liber/cadouri-facute-manual-video-2 

miercuri, 2 decembrie 2009

BAZART Sibiu la a2a editie



Pe 12, 13 decembrie Merry BAZART are loc prima intalnire de arta urbana din Sibiu intre orele 10.00 si 21.00 la Floasiu, str. Papiu Ilarian nr.2. Acest eveniment aduce la Sibiu peste 30 de tineri creatori de arta urbana (papusi, asternuturi, obiecte cu si fara intrebuintare practica), alaturi de un public insetat de noutate. Atmosfera funky este asigurata de un Dj si al sau Djset, proiectii pe tavan, ceaiuri BIO si prajiturele handmade.
La prima editie au fost peste 800 de participanti (vizitatori si pasionati) veniti din toate colturile tarii, care si-au impartit creatiile, ideile, s-au imprietenit si au avut parte de o zi insorita cu atmosfera funky.
A doua editie "Merry BAZART" continua lista propunerilor originale, cu un program de 2 zile petrecarete, dublu de invitati si maximul de participanti posibil.
BAZART inseamna initiativa, atitudine si spirit creativ si se adreseaza copiilor intre 2 si 80 de ani.
BAZART este marca M.A.M : Madalina Zugravu 27ani, Alexandra Pazgu 24 ani, Madalina Bardaus 26 ani.
Informatii pentru cei interesati pe blogul evenimentului: www.merrybazart.wordpress.com